fbpx

Sibulatee saunafEST 2018 pildigalerii

10.veebruaril tegime seda taas. Sibulatee saunafEST vol.2. Seekordsel saunaorienteerumisel osales ligi 70 suuremat ja väiksemat saunasõpra 18 võistkonnana. Oli hästi meeleolukas ja lustlik päev, kus tuli külastada 12 erinevat sauna ja lahendada lisaülesandeid. Marsruudi pikkuseks kujunes umbkaudu 60 kilomeetrit.

Võistlus ei käinud aja peale, vaid sauna nautimise peale. Punkte koguti lisaülesannete täitmisega nijg auhinnafondi jagu kõigile osalejatele.

Esimesena jõudis saunade nautimiselt tagasi Asunduse saunaklubi, kes oli sellest ise ka täiesti hämmingus. Enda sõnul nad võtsid täiesti vabalt ega kiirustanud kuskil. Ja nende saunatamise ajaloos oli see täiesti esimene kord, et nad esimesena lõpetasid 🙂

Eriauhinna loosisime kolme vahva meeskonna vahel, kes olid tulnud saunafESTile lõbusates kostüümides. Et me valida ega hääletada ei osanud, lasime fortuunal Magasiaida esindaja käe läbi tegutseda ja auhind läks seekord Mulgimaale. Palju õnne.

Paljud selleaastased võistkonnad teatasid, et on teist korda sibulatee saunafESTi üritusel ja loodavad meie traditsiooni jätkumist. Seega kohtumiseni 2019 Sibulatee saunafESTil!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga