Sibulatee ikka võrgutab!

Jõulud on ukse taga ja meie askeldame, et jõulutunnet luua. Kuigi külastajaid koroonaviiruse tõttu on vähem, kui tavaliselt, siis teeb jõuluehteis maja endale ikka rõõmu!

Aga et on teistmoodi aasta, tahaks perenaina ka teistmoodi ehtimist teha. Meie ja meie piirkonna märksõnad on ikka olnud kala, sibul ja samovarid, ent selliseid kuuseehteid toidupoes ja Magaziinis ei müüda. Seega tuleb ise käised üles käärida ja ükskord pikema autosõidu ajal rändasid mõtted peas ringi, kuni sähvatas: võiks ju savist teha?

Aga kust leida tore savikoda või mõni õpituba? Enne, kui jõudsin mõelda Tartu peale, tuli väike muie näole: Sibulateel on kõik olemas! Alatskivi lossi keraamikakoda on piki aastaid olnud samuti koos meiega Sibulatee võrgustiku liige ja sinna koos perega läksimegi. Pea 2 tundi toredat ajaveetmist ning kuuseehted said voolitud.

Jõuluks vast on ahjus nad valmis küpsetatud ja saabki kuuse külge riputada!

Kaunist jõuluaega, armsad sõbrad, külalised ja fännid! Olge terved!

One thought on “Sibulatee ikka võrgutab!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.