põnevaid külalisi Koreast

Koguaeg toimub midagi põnevat. Mesi tare pererahva sõbrad juba ohkavad, et meid ei saa kunagi kuhugi kutsuda, sest koguaeg on hooaeg:

talvel on karakatihooaeg

kevadel on Peipsi noodiread ehk särjepüügi ja voblahooaeg

suvel ja sügisel on turismihooaeg

Lisaks on sügistalvel Mesi tare peremehl ka korstnapühkimise hooaeg.

Ja nii ongi, et praegusel krõbedal külmal ajal kui järv on kenasti jääga kaetud, jagub meil toimetamisi karakattidega. Kalamehed hindavad Peipsi vääriskalu, turistid hindavad Peipsi elamusi ja karakatisafarisid, mida me pakume.

Nii käis meil külas ka televisiooni võttegrupp Koreast, et filmida reality show’d Korea suurte staaride ja kuulsustega, keda meie siinmail siiski kahjuks ei tunne üldse 🙂 Praegu käidigi luurel ja stsenaariumi jaoks ideid ammutamas. Teevad vist lausa Eestile ringi peale, sest sarnaseid hüüdeid on kuulda olnud ka Mooska suitsusauna perenaiselt ja isegi Kihnu saarelt. Väga väga vahva, kui Eestil on nii palju põnevaid elamusi pakkuda.

Jääme päris võtete filmimise ootele.

Fotod: Maitseelamuse Koda

2 thoughts on “põnevaid külalisi Koreast

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.