fbpx

Koroonakevad Peipsi ääres

Ajad on huvitavad!

Veel kuu aega tagasi ei oleks uskunud, et üks viirus peatab kogu elu maakeral. Eriti on tunda seda turismivaldkonnas – lennukid ei lenda, piirid on lukus, avalikud üritused ja kogunemised riiklikult keelatud, hotellid ja puhkemajad tühjalt seismas.

Püüame pead siiski mitte norgu lasta. Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.

Kuna #püsikodus kohustus/ soovitus on pannud inimesed tubasemat elu elama, pakume võimalust seda natuke rõõmsamalt teha. Neile, kel puudub maakodu või suvila, saame meie puhkemaja pikaks perioodiks soodsa hinnaga välja rentida. Kõik on läbirääkimiste küsimus. Võta meiega julgelt ühendust info@mesitare.ee . Maal olemise võlu on just see, et on võimalik minna hoovi kevadpäikest nautima või jalutada meie rannaäärsel alal. Saab paadiga järvel kala püüda, seda hoovis grillida ja õhtul sauna teha. Karantiiniaeg võib olla mõnus puhkus, kui seda sobivas keskkonnas teha!

Teiseks tegeleme hooajatöödega – Mesi tare peremees käib igapäevaselt järvel särge püüdmas. Nii on meie tare seinad täis Peipsi noodiridasid ning peagi saame värsked voblad ka purki panna! Võtame vastu tellimusi ja paneme voblad pakiga teele!

Eelmisel suvel olime väga usinad ja korjasime, fermenteerisime ja kuivatasime väga palju ivantšaid! See kulub praegu väga ära, et immuunsust tugevdada. Saadame ivantšaid samuti pakiga teele!

Maal tegevusest puudu ei ole, isegi mitte koroonakevadel. Ühel hetkel viirus taandub, majandus elavneb ja inimesed saavad taas vabamalt liikuda. Selleks puhuks tegelemegi praegust aega kasutades meie peatse uue atraktsiooni renoveerimisega. Et Teie saaksite meie Samovarimajja külla tulla!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga