fbpx

Alanud on uute paadimajade nimekonkurss!

ÜLESKUTSE!
Aita meie uutele paadimajadele nimed panna!

Alates 2017.a maikuust, mil sai valmis Mesi tare saunapaat, millele teie, armsate FB sõprade ja fännide abil sai nimeks valitud Mesi-spa, on perenaisel olnud salaunistus. Et kui tore ja vahva elamus külalistele see oleks, kui meil oleks Peipsi ääres üks kihvt paadikämpingmajade ala.

Et perenaine oli seda ainult oma peas ja une ootamise aegu mõtisklenud, oli seda toredam avastada, et ka Mesi tare peremehe mõtetes olid unistused sama rada veerenud. Nii oli ühtäkki meil ootel ja siis juba töös mitu uut paadiprojekti. Nüüdseks on aeg sealmaal, et jäänud on veel nipet-näpet detaile paika panna ja siit-sealt viimistleda, aga juunikuus saame meie uued paadimajad külalistele avada!

Aga nii nagu meie ettevõtmised on kulgenud ikka Mesi-pere rüpes, vajavad ka uued paadimajad vahvaid perre sobivaid Mesi-nimesid. Milliseid uhkeid nimesid meie paadimajad kanda võiksid? Kas sobiks Mesipesa või Mesiroos? Mesipärlikarp või Mesineitsi? Mesilennuk või Mesivrakk? Mesiparv või Mesi-TV? Kõik pakkumised oodatud siiasamasse algpostituse KOMMENTAARIDESSE.

Mõlemad uued paadimajad on kahekohalised öömajad, seal on istumiskohad ja kööginurk. Väljas on grilli- ja lõkkekoht ning istumiskohad. Sauna nendel paadimajadel peal ei ole.

Kõigi nimepakkujate (kes on ka Mesi tare kodumaja FB lehe jälgijad) vahel loosime välja KAKS ööbimist kahele Peipsi järve ääres nendes samades paadimajades. Loosimine toimub 29.mail 2020 ja võitjad kuulutame välja meie FB lehel!

0 Comments

  1. Anni

    Mumm ja Summ

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga