fbpx

Kollane aken nüüd ka Varnjas!

Meie, Mesi Tare pererahvas, armastame ise ka mööda Eestit ringi seigelda ja vahvaid kohti avastada. Meile eriti meeldivad kohad, kus on midagi silmale ilusat. Nii meeldibki erinevaid skulptuure, ilusaid pargipinke, kauneid majasid ja majadetaile ja kõike muud üles pildistada. Eriti tore oli see, kui Lõuna-Eestisse pandi üles mitukümmend toredat kollast raami looduskaunitesse kohtadesse ja vaatamisväärsuste juurde. Inimene on ikka edev ja kollased raamid ALATI kutsuvad pilti tegema.

Seega sai ühest mõttest väike kiirprojekt. Nüüd on meie tares juures ka omaalgatuslik pisike “National Geographicu”  raam. Kui juhtud Varnjasse meie armsat küla ja ülejäänud Sibulateed uudistama, siis oled oodatud meie tare juures hoogu maha võtma ja pilti tegema. Selleks ta ju ongi!

NG_raam

Kui leiad me raami üles ja jagad seda sõpradega, siis märgi ka meid pildile ära:

Facebookis: check-in Mesi Tare kodumaja

Instagramis: #mesitare