fbpx

Järvesafari ehk elamusseiklus Peipsi järvel

Kui sa pole suurem asi kalamees, aga elamust Peipsi järvel tahaksid ikkagi saada, siis meil on sulle pakkumine. Tule järvesafarile! Saab karakatiga sõitu, soovi korral samovariga teed a la piknik järvejääl või anna teada, millest unistad! Teeme sulle sinu soovide järgi elamusreisi!

Kelgutada, suusatada ja snowtuubida saab igal aastal. Karakatiga Peipsi järvele aga igal aastal minna ei pruugi õnnestuda, tulenevalt pehmetest talvedest ja järvejää mittekülmumisest. Seega ära lase võimalust käest, võta meiega kohe ühendust!!!

Sõit kestab tund aega ja hind ei sõltu inimeste arvust. Peale mahub kuni kuue-liikmeline seltskond.

Broneeri telefonil +372 518 1125.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga