fbpx

Varnja kalalaat 2016!

laadaplakat2

Mesi tare pererahval on heameel välja kuulutada, et sel aastal korraldame teist korda (ja loodame sellest teha aastatepikkuse traditsiooni) Varnjas kala- ja kalatarvete laada. Kuigi laada nimetus on kalalaat, ei ole see piiranguks teiste valdkondade kauplejatele ning teenuse pakkujatele. Vastupidi, meil on hea meel kõiki huvilisi oma laadal tervitada. Mida rohkem, seda uhkem!

Eelregistreerimine on avatud 18.aprillini. Info ja registreerimine: info@mesitare.ee

Samuti ootame laadale kõiki huvilisi ostma ja Peipsi eluga tutvuma. Laadapäeval on avatud Varnja vanausuliste palvela ning Varnja Elav Ajaloomuuseum. Toitlustust pakub Otto ja Poeg toitlustus, kes pakub Peipsimaa maitseid.

Toimuvad erinevad õpitoad kala puhastamise, võrkude lappamise, kala suitsutamise jm seonduva kohta. Viime läbi kalapüügi ja rookimise võistlused. Peaauhinnaks ehe majutus ja saun kahele Mesi tare kodumajas.

Päeva jooksul muudki põnevat ja üllatusi.

Näeme Varnjas kalalaadal!