fbpx

Talgupäevad Peipsi kaldal

Hõikame välja talgupäevad 3-5.06.2016, kuhu ootame appi vahvaid tublisid abikäsi!

Mis plaan on?

Meil on üks vana vahva paat, mis vajab seest osalist välja lõhkumist, puhastamist ja uuesti üles vunkimist. Väljast on vaja vana värv maha lihvida ja uus värv peale kanda.

Millal ja kus?

Teeme talgud 3-5.juuni 2016 Varnjas, Peipsiääre vallas, Tartumaal. Töö algab 3.juuni (s.o reede) lõunast kl 13.

Mis vastu saab?

Talgulistele pakub Mesi tare kodumaja majutust, süüa-juua, sauna ning neile, kes on abiks kuni paadi valmimiseni, kingime kõigile romantikapaketi järvel sama kordatehtud paadiga. Romantikapakett sisaldab toitlustust, sauna ja ööbimist paadis, mis viidud kuhugile salajasse kohta Peipsi järvel, Emajõel või Emajõe Suursoos ja kuhu transport edasi-tagasi toimub eraldi paadiga.

Mis vaja kaasa võtta?

Tööriided, hea tuju ning võimaluse korral ka abivahendeid pintslite-pahtlilabidate-kraabitsate-jm näol. Kindlasti võta ühendust telefoni teel+372 518 1125, et saada täpsemaid juhiseid ja registreeruda.

 

KOHTUME VARNJAS!