fbpx

Sibulatee Puhvetite päev

17.septembril toimus Sibulatee piirkonnas esimene kodupuhvetite päev! Selle raames avasid 16 aeda ja hoovi end külalistele ning pakkusid erinevaid kohalikke roogasid ning kohalikest aiasaadustest tehtud hoidiseid.

Nii ka Mesi tare kodumaja, kes avas oma hoovis puhveti nimega Lõpp-peatus. Nime valikul läheneti huumoriga asjaolule, et asume Sibulatee kõige lõunapoolsemas otsas ning meie juurest tee enam edasi ei lähe. Vastu tuleb Peipsiveere Looduskaitseala (end. Emajõe Suursoo).

andrus-salu-01
foto: Andrus Salu

Juhtus aga nii, et Lõpp-peatus oli paljudele hoopis alguspunktist, meie jaoks puhas rõõm. Ootasime küll palju rahvast endale külla, kuid ikkagi üllatusime, kui hoov rahvast muudkui täitus.

Kokku jõudsime lugeda umbes 1100 puhvetitesõpra, sh vahepeal läks arve pidamine meelest ja seega ka sassi, kui käed-jalad tööd täis oli.

kullike-04
foto: Küllike P.

Mesi tare pererahva ja abis olnud meeskonna jaoks läks päev igati korda. Ilm oli võrratu, kõik külalised äärmiselt toredad ja päevast saadud positiivne emotsioon kestab ikka veel. Puhveti lahtiolekuajad olid 11-16, kuid külastajaid võõrustasime u 10.30-18.30ni.

Seega muidugi kõik meie road said otsa kiirelt. Järgmisel aastal valmistame ette palju rohkem ja ootame kõiki taas külla! Rõõmsate kohtumisteni!

Lisaks ilmus paljude piltidega Mesi tare hoovil olevast puhvetist piltuudis tartu.postimees.ee lehel ja kohapeal käis perenaisega intervjuud tegemas Rahvusringhääling Aktuaalsele Kaamerale (lingid leitavad alamenüüst Meist).