fbpx

#7 haagissaun (saunatrip.ee) ehk tutvustame seekordsel SaunafESTil osalevaid saunasid

Saunatrip.ee pakutav mobiilne haagisele ehitatud kadakasaun on Varnja SaunafESTi järjekordne pärl.

Saunatrip.ee omanik ja sauna valmis ehitanud Sander Jürgens räägib:

„Kadakasauna idee sai alguse, kui külastasin erinevaid spaasid. Olen ise suur kadaka fänn just selle lõhna pärast,” kirjeldab noormees. Kadakasaun ei jää aga kindlasti tema ainsaks ratastel saunaks. „Soov on luua iga saun isemoodi ja omamoodi kiiksuga,” ütleb ta.

Kadakasaun on lihtsasti transporditav igasse autoga ligipääsetavasse kohta. Kui rendid sauna, ei koge Sa tavalist saunaelamust, vaid mõnusat ja lõõgastavat värskendust erilises saunas. Õhtupimeduses valgustavad ruumi hubased LED-tuled. Saunameeleolu aitab luua lava alla paigaldatud kõlaritega helisüsteem (FM-raadio, USB, AUX). Leiliruum on piisavalt suur, et mahutada mugavalt vihtlema neli inimest.