Karakatitsa 2017 Kallastel

Veebruarikuu on Peipsi ääres ikka marutiheda programmiga. 18.veebruaril said peetud ka üritused Karakatitsa 2017 ning Kalaküla 2017 Kallaste linnas.

Mesi tare liitus samuti oma karakatitsa ehk järvetaksoga (nagu me teda hellitavalt kutsume) karakattide paraadiga. Üsna viimasel hetkel jõudsime kohale, et rivi lõppu endale koht sisse võtta ja juba algaski uhke paraad-rongkäik. Kui tavaliselt kogunevad need kohalike meistrite isetehtud “madmaxid” (nagu teised inimesed neid hellitavalt kutsuvad) Kallaste linna tänavale, et sõita mõnedsajad meetrid keskväljakule väljanäituseks, siis seekord koguneti Kallaste uhke pankranniku alla järvejääle, et sealt kaarega üles linnatänavatele ja keskväljakule sõita. Rahvas sai uudistada paraadi nii järvelt, panga pealt kui ümberasustada end rongkäigu lõpetust keskväljakule vaatama.

Järgnes laadameeleolu, traditsiooniline tasuta uhhaa rahvale, erinevad tantsu- ja lauluetteasted. Samal ajal algas ka järvejääl taas uus sagin, sest Kalaküla 2017 asus end püsti panema ja oma tegevustega külastajaid meelitama.

Mesi tare karakatitsa tegi sõitu nii ERR Maahommikule kui Mesi tare sõpradele. Samut võis järvejääl näha teisi karakatitsaid lustimas ja motospordisõpradele väärilist silmailu pakkumas.

Tore oli ja järgmine aasta jälle!

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s