fbpx

Karakatitsa 2017 Kallastel

Veebruarikuu on Peipsi ääres ikka marutiheda programmiga. 18.veebruaril said peetud ka üritused Karakatitsa 2017 ning Kalaküla 2017 Kallaste linnas.

Mesi tare liitus samuti oma karakatitsa ehk järvetaksoga (nagu me teda hellitavalt kutsume) karakattide paraadiga. Üsna viimasel hetkel jõudsime kohale, et rivi lõppu endale koht sisse võtta ja juba algaski uhke paraad-rongkäik. Kui tavaliselt kogunevad need kohalike meistrite isetehtud “madmaxid” (nagu teised inimesed neid hellitavalt kutsuvad) Kallaste linna tänavale, et sõita mõnedsajad meetrid keskväljakule väljanäituseks, siis seekord koguneti Kallaste uhke pankranniku alla järvejääle, et sealt kaarega üles linnatänavatele ja keskväljakule sõita. Rahvas sai uudistada paraadi nii järvelt, panga pealt kui ümberasustada end rongkäigu lõpetust keskväljakule vaatama.

Järgnes laadameeleolu, traditsiooniline tasuta uhhaa rahvale, erinevad tantsu- ja lauluetteasted. Samal ajal algas ka järvejääl taas uus sagin, sest Kalaküla 2017 asus end püsti panema ja oma tegevustega külastajaid meelitama.

Mesi tare karakatitsa tegi sõitu nii ERR Maahommikule kui Mesi tare sõpradele. Samut võis järvejääl näha teisi karakatitsaid lustimas ja motospordisõpradele väärilist silmailu pakkumas.

Tore oli ja järgmine aasta jälle!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga