fbpx

Sibulatee puhvetite päev toimus taas

Sel aastal vihm meile ei halastanud. Pool päeva saime erinevaid sahmakaid krae vahele, kuid õnneks see meid suurt ei heidutanud. Mesi tare puhvet oli valmistunud vesiseks ilmaks, nii oligi meil letikohal suur telk ja kattevarjud külastajate laudade kohal.

Hinnanguliselt külastas meid 16.septembril ligi 400 inimest, mis on 3 korda vähem kui aasta varem. See aga andis võimaluse iga külastajaga personaalselt suhelda, tutvustada ivantšaid ning samovaritee kultuuri, rääkida sibulapirukatest ning pidada maha ka Eesti sibulasöömise meistrivõistlused. Iga osaleja sai 200-grammise krehvtise Peipsi sibula ning kell 12.30 anti võistluse stardipauk. Võistlema asusid neli osalejat ning teekond võiduni oli karm. Viie minuti jooksul lõpuni sibulat ei söönud keegi, enim ampse teinud Tiit kuulutati võitjaks! Palju õnne Tiidule, kes sai peaauhinna ööbimise Mesi tare saunapaadis!

Pilte meeleolukast Sibulatee puhvetite päevast Mesi tare puhvetis. Fotograafid Mesi tare kodumaja, Hela Photography, Raul, Laura, Riina.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga