fbpx

#1-3 Mesi tare saunad

Tutvustame Sibulatee saunafEST 2018 osalejaid!

Esimesed kolm sauna on meie saunafESTide austajatele juba tuttavad saunad Mesi tare kodumaja pakutavate seast.

#1 Mesi tare kilesaun

Kilesaun ehitatakse tavaliselt lihtsatest vahenditest ajutise suvise saunana suvilasse või maakodusse, et eestlane, va saunasõber, end ikka püsivama sauna puudumisel puhtaks saaks pesta. Mesi tarel juhtus, nagu ajutiste asjadega ikka juhtub – sai üks püsiv ja tugev saun.

Kilesauna leil on eriti magus just käredal talvepäeval, seetõttu on ka Sibulatee saunafESTi ajaks meie saun kuumaks köetud.

#2 Mesi tare telksaun

Telksaunad on viimastel aastatel vägagi populaarsust kogunud. Jällegi on nad väla mõeldud selleks, et sauna saaks nautida igal pool – koduaias, metsatukas, rannaliival. Kokku pakitult mahub kenasti auto pagasiruumi ja paljudel on juba auto standardvarustuseks saanud, et alati kaasas oleks, kui Eesti (või välismaale) telkima minna.

Telksauna paneme püsti otse Peipsi järvejääle. Elamus garanteeritud!

#3 Mesi tare suitsusaun

Õhtu tähtsündmuseks saab Mesi tare suitsusaun. See ainulaadne UNESCOsse kantud kultuuripärand on elamus omaette. Igal suitsusaunal on 1 (äärmisel juhul kaks) peremees, kes teda kütab ja armastusega hoiab. Sest igal saunal on omad nõksud, omad trikid ja vaja teadmisi, kuidas parim leil saada.

Suitsusauna köetakse 3-5 tundi ja sinna minnakse siis, kui peremees on loa andnud. Vastasel korral võib juhtuda, et saunamõnude nautimise asemel satub saunasõber hoopis alles suitsu täis kütmisfaasis sauna ja see on üks teistmoodi elamus.

Suitsusauna tuleb minna puhaste mõtetega ja suitsusaunas räägitakse ainult headest asjadest. Muidu võib juhtuda, et mustad mõtted määrivad ära ka saunasõbra selja või käed-jalad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga