fbpx

Sibulatee saunafESTi auhinnad

Oleme äärmiselt tänulikud meie koostööpartneritele ja sõpradele, kes on pannud saunafESTi auhinnafondi nii palju toredaid kingitusi.

2018-02-08 14.40.51

Eile saabusid OÜ Norverti poolt tekid-padjad-lambavillatooted ja Mesi tare on tõesti kingitustest üle kuhjatud! Igale saunasõbrale, kes läbib kõik Sibulatee saunafESTi saunad ja täidab lisaülesanded, on ootel üks sooja magusat und lubav kingitus.

Maitseelamuse Koda, kelle eestvedamisel ka Peipsimaa maitsete aasta käimas on,pani välja kaks kasti Peipsi Rüübise eripruuliga õlut. Seda on ainult üks partii ja mitte kunagi rohkem juurde ei tehta ka, niiet igati väärt saunakosutus.

Alutaguse juust OÜ poolt Eestis tehtud imemaitsvad hallitusjuustud, hallitusriivjuustud ning juustusnäkid! Traveler’s Friend saatis kehakosutavaid vinnutatud lihast snäkke ja mitmed auhinnad on alles meie poole teel.

Lisaks saab iga saunaline kaela ka austava medali.

2018-02-08 17.06.41

On ju kihvt? Veel täna saab Piletilevist pileteid osta.

Homseni!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga