fbpx

Järvesafari karakatitsaga Peipsi järvel

Ametlikult on väljas juba kevad, aga meie rõõmustame jätkuvalt kestva talve üle. Sest kuidas me muidu saaks jäätunud Peipsi järve peal karakatitsatega, nende nii ainulaadsete ja defitsiitsete masinatega safarit sõita või kalamehi järvele transportida?

Nii ka täna suundusime Peipsile koos Maaülikooli välistudengitega, kelle seas oli ka kaugetelt soojadelt maadelt pärit tudengeid, kes enne Eestisse saabumist polnud kunagi varem lund näinud. Rääkimata järve peal jääl kõndinud. Seda enam oli vahva neile selliseid võimalusi tutvustada ja elamusi pakkuda.

Sõitsime safarit, tegime kalapüügi õpitoa, keetsime kalasuppi ja samovariteed. Tänane ilm soosis vägagi Peipsiääres ja Peipsi peal kalagiidiga jääaugust kala püüda ning nn järvetaksost ehk karakatitsatest vestelda. Elamusi lisas ka piki kaldaäärt kulgev suuremat sorti lahvandus. Mesi tare kodumaja peremees leidis kiire lahenduse, kuidas tudengid üle lahvanduse saaksid minna – karakati kelk lahvandusele risti peale ja oligi sild olemas.

Seekord külastasid meid tudengid Mehhikost, Iraanist, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Hispaaniast, Ukrainast, Poolast ja Tšehhist.

Kui soovid ka vahvat talvepäeva ja meeldejäävaid elamusi, siis veel jõuad käesolevast talvest maksimumi võtta! Helista või kirjuta: +372 518 1125 | info@mesitare.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga