Peipsimaa pressiteade 01.04.2018 

Mesi Tare kodumaja ja Maitseelamuse Koja eestvedamisel algab täna Rahvusvaheline Istumisstreik Peipsi järvel, kuhu esimesed streikijad nii kodumaalt kui ka lähiriikidest saabusid juba varahommikul kell 6.

Istumisstreik on toetuse avaldus mõttele, et Peipsimaa maitsete aasta EI PEAKS VEEL LÕPPEMA ning keeldutakse üle andmast toidupiirkonna tiitlit 4.mail Pärnumaale! Põhjus, et Peipsimaa piirkonnal on veel palju sündmusi ja maitseid tutvustada ning Peipsimaa maitsete aasta peaks kestma veel vähemalt 4 aastat! Vastavasisuline avaldus on esitatud ka valitsusele. Kõiki, kes käesoleva avaldusega nõustuvad, ootame tänasest liituma ja toetust avaldama. 

pilt
Foto esimestest saabujatest: Mesi Tare kodumaja

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.