fbpx

Peipsimaa pressiteade 01.04.2018 

Mesi Tare kodumaja ja Maitseelamuse Koja eestvedamisel algab täna Rahvusvaheline Istumisstreik Peipsi järvel, kuhu esimesed streikijad nii kodumaalt kui ka lähiriikidest saabusid juba varahommikul kell 6.

Istumisstreik on toetuse avaldus mõttele, et Peipsimaa maitsete aasta EI PEAKS VEEL LÕPPEMA ning keeldutakse üle andmast toidupiirkonna tiitlit 4.mail Pärnumaale! Põhjus, et Peipsimaa piirkonnal on veel palju sündmusi ja maitseid tutvustada ning Peipsimaa maitsete aasta peaks kestma veel vähemalt 4 aastat! Vastavasisuline avaldus on esitatud ka valitsusele. Kõiki, kes käesoleva avaldusega nõustuvad, ootame tänasest liituma ja toetust avaldama. 

pilt
Foto esimestest saabujatest: Mesi Tare kodumaja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga