fbpx

Uus hooaeg Sibulateel!

Jaanipäeva paiku avab Varnjas oma viienda hooaja Voronja galerii, kes igaks suveks töötab välja uue vahva näituse.

Neile pakuvad aga tihedat konkurentsi Sibulatee vanausuliste külade kohalikud elanikud, kes viimaste nädalate kuumalaine saatel üha uusi väljapanekuid ja kunsti loovad. Peaaegu iga päev võib külade vahel märgata mõnes hoovis või hooviesisel uusi põnevaid kaunistusi. Kasepää küla on tuntud väga värviliste ja põnevate rehviloomade poolest. Nii on sinnagi uusi püsieksponaate tekkinud.

2018-05-21 20.42.14

Ka mitmeid põnevaid aedu võib kolme küla peale kokku lugeda: Kolkjas suuskadest tehtud aed, Varnjas mänguasjadega kaetud aed jne. Nüüd on lisandunud Varnjasse vanade mõrdadega kaetud aed. Tore on näha ka kaluriküla elemente!

2018-05-25 19.32.35

Ja kuna siin allpool Peipsis on ilusate liivarandadega väga kehvad ja keerulised lood, siis rannamõnude jaoks tuleb olla loominguline. Nutikate kohalike inimeste jaoks pole see probleem. Oma plaaž tuleb luua! Parem kui Kuldsetel Liivadel:

2018-05-21 20.46.22

Tulge kaema meie uusi väljapanekuid ja lugema üle juba vanu tegijaid. Üha rohkem ja rohkem krutskeid ja kiikse, mida avastada. Boonusena imeliselt lõhnav ja õitsev kevad, mis kutsub õues olema!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga