fbpx

Kutse vabatahtlikele

Hüüame välja, et taas on tulemas Sibulatee puhvetite päev (15.septembril 2018) ja taas kutsume me omale appi toredaid inimesi, kes aitaksid särasilmselt teed välja valada, pirukaid ja suppi müüa või hoopis nõudepesuga aidata. Eelmisel aastal oli meil abis nii võrratu tiim, et tegi südame soojaks ja päeva ilusaks vihmast hoolimata.
Vastutasuks pakume süüa-juua nii, et kõht on punnis, kaasa kõike, mida letilt soovid ning väikse rahalise palga ka. Rääkimata meie meeldivast seltskonnast ning toredast päevast Peipsi ääres. Saab vahva kogemuse. Kui ilm on kehv (nagu eelmisel aastal), on oodatavaid külalisi 400-500 ringis. Kui ilm on võrratult soe ja päikseline (nagu esimesel aastal), on oodata 1200+ külalist.
Kui on huvilisi, siis andke mulle märku ükskõik mis kanalit pidi: FBs, ekirjaga (info@mesitare.ee), telefonitsi.
Üks võimalus on puhvetite päevaks sooja teha ka 25-26.augustil juba ja taaskord meie juures. Siis on suur Peipsi toidu tänav Vasknarvast Saaboldani ja hüüdlause järgi 100 pop-up restorani piki Peipsit. Ka äge ju? Meie juures siis ka samamoodi. Ka nendel päevadel oleme tänulikud iga abikäe eest!
Kohtume Peipsi ääres! Tule kae seestpoolt, kuidas ühte puhvetite päeva korraldada ja läbi viia!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga