fbpx

Sibulatee puhvetite päev on kohe käes!

Loetud tundide pärast kl 10-17.00 toimub Sibulatee puhvetite päev. Mesi tare hoovil avame romantikapuhveti ja menüüst leiab Peipsivene talupojasuppi, timmitud tinti, sibulakakkusid, instagrammitavat jäätist, samovariga ivantšaid, mulksukohvi ja palju muud maitsvat. Mis see kõik on, tuleb ise kaema tulla!

Muusikat ja tantsu saab, sest al kl 11 võtab hoo üles Folkduo Ülle Kool & Esta Ruusmann. Lastele oleme loonud vahva mängunurga, et vanemad saaksid mõnusat päeva nautida. Vihma pärast ei pea muretsema.

Pane ka tähele, et Varnja sügislaada tõttu ligipääs Mesi tareni väikese ringsõiduga Veštnitsa tänavalt, viidad üleval! Varnja kiriku juurest ca 1,2 km meieni!
Kohtumiseni Mesi tares!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga