fbpx

Talvepiknik õues samovariteega

Me peremehega muigame tihti, et vanausuliste majad on kummist. Pealtnäha väike tare, aga kui suured pered neil vanasti olid? 8-10 last keskmiselt ühes peres ja kõik mahtusid majja ära.

Seda, et meie Mesi tare ka kummist on, testime me tihti. Meie juurde ekskursioonile mahub mugavasti end tundma 15 -20 inimest, aga oeme ka 30 inimest meie tares kenasti vastu võtnud. Lihtsalt siis sõber istub teejoomise aegu lähemal kui muidu.

Kui aga samovariteed soovis tulla jooma 60 inimest korraga, pidime tõdema, et majja sisse me kuidagi ikkagi ei mahu. Pole midagi, teeme ühe jõuluse õuepikniku samovariga! 60 inimese asemel oli ühtäkki hoovil hoopis 75 inimest. Milline vahva seltskond ja meie jaoks rekordarv külalisi ühes grupina.

2018 teetseremoonia detsembris 004

Saame talv läbi õues talipiknikku pidada, võta oma meeskond kaasa ja tulge ka! Kuum ivantšai annab sooja ja keedusuhkur teeb elu magusaks. Varu aega kuni 2h, et juua teed, vaadata ja proovida, kuidas samovari üles panna ning degusteerida ka mett. Kui sul on veel mõni põnev soov, anna teada! Vaatame, mis teha annab!

2018 teetseremoonia detsembris 017

Seekord rivistasime üles ka kõik meie samovarid – põnev vaadata, kui erinevad nad olla võivad!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga