fbpx

Sibulatee saunafEST 2019 tutvustused. #1 ja #2 Kuke saun

Asume taaskord tutvustama Sibulatee saunafESTil osalevaid saunasid.

#1 ja #2 Kuke saun

Sibulatee saunafESTi püsiosalejatele on Kuke saun juba hea tuttav. Neil on mõnus soome saun, jääkarussell, talipuhvet ning seda kõike ainult tänu toredale pererahvale, kes ettevõtmist innustab. Sündis ju Sibulatee saunafESTi ideegi sellest, et Kuke sauna pererahvas tahtis oma saunaga ühte üritust teha.

Sel aastal on neil üllatusi veelgi. Kui varasematel aastatel on juhtumisi olnud kohal ka kümblustünn saunasõpradele kasutamiseks, siis selleks korraks ehitasid nad omale lausa uue sauna juurde. Mis sauna täpsemalt, jätame praegu aga saladuseks. Hea põhjus tulla avastama!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga