fbpx

Sibulatee saunafEST 2019 tutvustused. #4 Geokuppel saun

Tutvustame Sibulatee saunafESTil osalevaid saunasid.

Täna on meil ekstrapõnev uudis!

Neljanda saunana tutvustame seekordse plahvatusliku 18 sauna seast geokuppel sauna. Just sellist infot jagades liitus saunafESTiga Sibulatee saadik Hannes pealinnast. Hannes jagab oma tegemisi Tallinna ja Peipsiääre vahel ning on suur piirkonna austaja ja entusiast. Seega pole ime, et ta astus kampa ka Sibulatee saunafESTi tegemistele ning püstitab koos sõpradega kuskile Sibulateele ürituse ajaks ühe põneva geokuppel sauna. Ootame ise samuti põnevusega, mis saun see täpsemalt on, milline ta välja hakkab nägema ning kuidas seal saunatada on.

Hoiame Hannesele pöialt, et kõik ehitustööd laabuksid ning võtame rivvi, et sauna saada! Asukoha saavad teada need, kes saunafESTi piletid ostavad ning kaardi järgi orienteeruma asuvad.

hannes
Foto Facebookist

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga