fbpx

Teeme ära talgud 2019

Kui sa teed midagi südamega nii, et endal silmad säravad peas, puudutab see ka teisi su ümber. Nii on meiega juhtunud rohkem kordi, kui üles lugeda jõuame. Aasta esimestel päevadel tegime peremehega Mesi taresse tänavaraamatukogu. See andis hea võimaluse kodus raamaturiiulit sorteerida ning pakkuda midagi kogukonnale. Ühtäkki jõudis meie vaikne oma asjadega nohistamine rohkemate inimeste teadvuseni.

Mesi tare peremees värvati sellise panuse eest Teeme Ära 2019 reklaampoisiks. 4.mail 2019 on järjekordne talgupäev! Kutsume meiegi üles oma kodukohti üles vuntsima, talveunest äratama ja kevadele vastu sammuma. Või hoopis, teeks äkki igasse külasse oma tänavaraamatukogu! Vot see oleks äge!

teemeära

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga