fbpx

Paadiga Sibulateel

Sibulateed saab avastada mitut moodi – autoga, jalgrattaga, jalutades, 1-päevase või mitmepäevaste reiside kaudu.

On veel üks äge moodus! Avasta Sibulateed paadiga!

Pakume 3 erinevat spetsiaalset paadituuri algusega Mesi tarest, kus seltskonna Sibulatee sõpru jagame ära Mesi tare väikestesse kalapüügipaatidesse. Mesi tare peremees instrueerib sõitu ja sõidab ise ka kaasa.

Vanausuliste külade paadimatk

Alustame sõitu Varnjast, Mesi tare kodumajast. Sõidame piki Peipsi kallast, peatume erinevates kanaliservades ja uudistame tähtsamaid külastuskohti külatänavatel – Voronja galerii, Kasepää rehvipealinna skulptuurid ja sibulamüüjad, Kolkja vanausuliste muuseum, Peipsimaa külastuskeskus.

Reisi kestvus ca 4h.

Küsi hinnapakkumist!

 

Päevane paadimatk Peipsil

Alustame sõitu Varnjast, Mesi tare kodumajast. Sõidame piki Peipsi kallast, peatume erinevates kanaliservades ja uudistame tähtsamaid külastuskohti vanausuliste külade tänavatel – Voronja galerii, Kasepää rehvipealinna skulptuurid ja sibulamüüjad, Kolkja vanausuliste muuseum, Peipsimaa külastuskeskus. Sõit jätkub Nina külla, kus teeme majaka juures peatuse. Järgmine sihtkoht on Kallaste, kus uurime paekivipaljandit ja vaatame linna keskväljakut. Võimalus osta kohapealt suitsukala. Suundume Ranna puhkebaasi, sirutame jalgu ning seejärel mööda järve tagasi Varnjasse.

Reisi kestvus ca 7h.

Küsi hinnapakkumist!

 

Paadimatk Praagale koos ujumispausiga

Alustame sõitu Varnjast, Mesi tare kodumajast. Sõidame piki Peipsi kallast ja suundume Emajõe suudmesse Praagale, kus saame uudistada võrratut ligipääsmatut külaelu. Praaga on koht, kuhu saab tulla üksnes paadiga, teedevõrgustik puudub. Ja ometi on siin mitmeid ja mitmeid majapidamisi.

Peale Praagat suundume Peipsile ujumispausiks.

Reisi kestvus 2h.

Küsi hinnapakkumist!

 

 

0 Comments

 1. Inge johanson

  Vanausuliste külade paadimatka maksumuse hinda palun.

 2. Inge johanson

  Ja mis maksab reis Praagale?

 3. mesitare

  Armas Inge, kirjuta meile info@mesitare.ee
  Hind sõltub seltskonna suurusest ja paatide arvust, mis matkale lähevad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga