fbpx

Sibulatee 10

2019. aasta on Sibulatee juubeliaasta. Selle puhul on toimunud palju põnevaid üritusi Sibulateel, uus põnev aardejaht “Sibulatee 25 aaret”, oleme võrgustikuliikmetega üheskoos panustanud Sibulatee värviliste viitade tegemisse ja ülespanekusse, Mesi tares avanud tänavaraamatukogu ning infolavkad tare ees ning Varnja poe küljes. Et meie külalistel oleks siht selgem ja avastamist rohkem.

Koos võrgustikuga, meie suurimate fännide ja toetajatega tähistasime ka vahva juubelipeoga.Oli toredaid ülesastumisi, üllatusesinemisi ning palju head sööki. Kui kella 12ks lõppema pidanud üritus veel 2 tundi hiljemgi suures liikmete ümarlauas kestis, saime aru, et meil on nii toredad inimesed ikka, kellega on hea koos olla ja jutt ei taha lõppeda.

Just sellepärast meile siin Peipsi ääres Sibulateel meeldibki. Inimesed, inimesed, inimesed.

Sibulatee 10. Salajased ettevalmistused peoks.

Ja meie eestvedaja ja taganttõukaja, käehoidja ja innustaja Liis on imetlusväärne Eesti naine. Suudab ja tahab meiega koos Sibulateed paremaks paigaks teha ning julgustab igaüht, kes vähegi siin mõtleb ettevõtlusega alustada. Seetõttu jääb meil tihti sõnadest puudu edasi anda seda tänu töö eest, mida Liis on 10 aastat vabatahtlikuna teinud.

Seda enam oleme ülirõõmsa, et lisaks meile (ja meie piiiisikesele soovituskirjale) märkavad ja tunnustavad tema panust ka ministeeriumid. 10 juubeliaasta kingituseks sai Liis tunnustatud kodanikupäeva aumärgiga!

Palju, palju õnne! Igati välja teenitud tunnustus!

rahvastikuminister Riina Solman
Kodanikupäeva aumärkide jagamine. Pildil vasakult: Liis Lainemäe (Sibulatee eestvedaja), Riina Solman (rahvastikuminister), Herling Mesi (Mesi tare perenaine) Foto: Annika Haas
ptroz
Kodanikupäeva aumärk Foto: Annika Haas

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga