fbpx

18 sauna 11 erinevas asukohas

See on Sibulatee saunafEST 2020!

Meil on tänavu taas põnevaid saunasid ja kümblustünne osalemas, niiet iga saunasõber leiab endale lemmiku! Püüdsime ka saunade asukohti hajutada nii, et väga pikka tühja sõitu osalejatel ei oleks. Seetõttu leiab saunasid seekord ka asukohtadest, kus meie saunasõbrad varasematel aastatel käinud ei olegi!

Lisaks on meil hea meel tervitada ka kalamees Ovet, kes tuleb kohale saunasõprade rõõmuks suitsukala müüma. Et saaks ihu puhtaks, meel rõõmsaks ja kõht täis!

Auhinnakotiski on erinevaid vahvaid meeneid ning pakkumisi meie Sibulatee ettevõtjatelt ning Peipsi toidu pakkujatelt. Nii leiab sealt Voronja galerii ja Alatskivi Mõisamaitsete veine, Liivi muuseumi trükiseid, Turgi talu õunaampse, meeneid Alatskivi looduskeskuselt, Alatskivi lossi keraamikakojalt, Puukujuritelt. Peipsimaa külastuskeskus paneb välja kangatrüki õpitoa, Kalamehe talu majutuse koos saunaga neljale inimesele ning Ranna Puhkebaas piletid kahele Tõnis Mägi kontserdile. Kargaja Kuke sauna perenaine on osav käsitöömeister, kes poetab kingikotti saunameeneid.
Traveler’s friend maitsvad snäkid, Alutaguse juustu snäkid ning Juhus pruulikoja käsitööõlled on samuti kingikotis ootel.

Juba nädala pärast Sibulatee saunafEST 2020!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga