fbpx

Sibulatee saunafEST tuli kahe üllatussaunaga

Oi, jälle meeleolukas ja kiire nädalavahetus selja taga. Sibulatee saunafEST sai neljandat korda peetud.

IMG_0675

2 üllatussauna!

Kui kirja oli pannud 18 sauna, siis saime vahva üllatuse saunapäeva hommikul veel viimaseid ettevalmistusi saunasõprade saabumist oodates. Nimelt sõitsid kohal ekaks eriilmelist haagissauna, millega olime samuti läbirääkimise pidanud, aga polnud kindlat jah-sõna saanud.

Mis seal ikka, meil oli rõõm neid vastu võtta ning ritta seada. Seda enam meeleolukas olemine oli ja saunasõpradel saunu, mida külastada.

IMG_0579

Rahva lemmiksauna tiitel läheb…

Saunu asusid külastama 120 saunalist 31 võistkonnas. Punkte, kiidusõnu ja rõõmu jagati ohtralt kõikide osalejate kohta ja nii oli äärmiselt keeruline seda ühte ja parimat, RAHVA LEMMIKSAUN 2020 välja kuulutada. Taaskord oli rebimine tiitli nimel tihe ja seekord läkski nii, et meie Sibulatee vene saunad jäid puha viiki. Täpselt ühepalju kiidusõnu ja punkte said Kalamehe talu ja Vaino talu vene saunad, mõlemad Nina külas.

Seega nemad ongi mõlemad tänavused rahvalemmik- tiitli kandjad!

Veelkord palju õnne teile!

Aga kolmaski koht ei tulnud kergelt kätte. Seal oli veelgi suurem omavaheline jõukatsumine ja seekord seljatas sõbralikus saunakonkurentsis Kargaja Kuke suitsusauna, Kadrina mõisa nõiamajasauna ja Sibulatee suure sõbra Hannese spetsiaalselt ehitatud kuppelsauna hoopis Mesi tare enda suitsusaun. Aga äärmiselt napilt 1 punktiga.

IMG_0615

Aitäh kõigile saunaperemeestele, abilistele, osalejatele ja ilmataadile kah. Just saunafESTi hommikuks sadas alla ilus valge vaipkate ning saunatuju oli ülev!

Kas tuleb ka viies Sibulatee saunafEST?

Muidugi tuleb! Kohtumiseni järgmisel korral!

Fotode autor: Mari-Liis Lents

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga