fbpx

Samovarimaja avatud!

Mesi tare pererahvas on juba mitu aastat toimetanud ka MTÜ Peipsi Tulevik nimel et kogukonnategevuste kaudu piirkonda arendada. Nii oleme ellu kutsunud Varnja Kalalaada ning viinud läbi erinevaid õpitubasid ja matkasid.

Mesi tare pererahva hoog aga pole katkenud, vaid juba veebriuarist saadik oleme kiire külalistehooaja vahele tegelenud ühe teise toreda ettevõtmisega. Perenaisel ja peremehel on sõna otses mõttes üle pea kasvanud nende ühine hobi – koguda samovare. Et me enam samovaridega tuppa ära ei mahtunud, leidsime peale pikki otsinguid ja planeerimisi, et kuurinurgast enam ei piisa, vaid ongi vaja eraldi maja nende kaunitaride jaoks.

29.augustil avasime Varnjas Samovarimaja kuhu avamise hetkeks oli kogunenud 88 samovari ja samovarilaadset toodet (suveniirid klaasist, portselanist kasetohust jne). Juba kahe esimese päevaga kasvas külaelanike abiga kollektsioon 92 samovarini!

Oleme septembris avatud laupäeviti ja pühapäeviti ning talvel ettetellimisel gruppidele. Uuel kevadel anname avatud graafikust aegsasti teada!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga